Du er her: Sundhed på medaljen  »  Medicin  »  Hovedpine - hvor det kan tages?

Hovedpine - hvor det kan tages?

Medicin       
Hovedpine - hvor det kan tages?

Hovedpine er en af de mest almindelige lidelser. Dens årsager kan være mange, lige fra en simpel mangel på søvn, og slutter med aneurismer og andre alvorlige sygdomme.

Hovedpine - Hvem af os ikke føler det? Nogle ledsagere ofte en anden relativt sjældne. Årsagerne til hovedpine kan være meget forskellige. Nogle gange er forbundet med andre sygdomme, og nogle gange er de bare kroppens reaktion på stress eller anden utilpashed, nogle gange de kan være en spontan sygdom (vi kalder det en migræne).

De mest almindelige årsager til hovedpine skal falde i form af fysisk eller psykisk, som undertiden er forbundet med: meteorologiske forhold (lav atmosfærisk tryk, trykstød, storme, regn, etc.), Vedvarende nervøs spænding, ophobning af negative følelser, pludselig bølge af stærke følelser, for lidt søvn osv Hovedpine kan også være forbundet med alt for mange timer tilbragt foran computeren. Nogle gange føler vi hovedpine som følge af alkoholmisbrug, rygning, væskeindtagelse utilstrækkelig, sult, forstyrret sukkeret økonomi. Også være for indelukkede værelser og hypoxi i kroppen kan forårsage vedvarende smerter i hovedet.

Med undtagelse af de meteorologiske forhold, alle de ovennævnte grunde normalt let fjernes, og dermed fjerne hovedpine. Hvad værre er, hvis de er forårsaget af anden sygdom - så er du nødt til at tage passende behandling. De mest almindelige sygdomme, der ledsages af hovedpine omfatter: højt blodtryk, øjensygdom, influenza, sinus og øreinfektioner, forgiftning, sygdomme i rygsøjlen, meningitis, hjernetumorer.