Du er her: Sundhed på medaljen  »  Mad  »  Dr. Dukan Dukankuren - hvad du behøver at vide om hende?

Dr. Dukan Dukankuren - hvad du behøver at vide om hende?

Mad       
Dr. Dukan Dukankuren - hvad du behøver at vide om hende?

I mange år var den mest udbredte kost verdensplan. Selv om det er meget kontroversiel, stadig ifølge reglerne spiser et stort antal mennesker. Hvad er, og hvad er fordele og ulemper?

Dukankuren, almindeligt kendt som Pierre Dukan kost, er et sæt af vaner, der har til formål at reducere og derefter fastholde den opnåede vægt. Hovedformålet er at reducere den daglige kost af fedt og kulhydrater til at øge indtagelsen af -mad protein.

Hvordan kosten?

Af Dr. Dukan slankende behandling består af fire faser - af forfatter kost, kun deres absolutte tilslutning til os synlige og varige resultater. Kost plan er som følger:

• Fase I (chok) - varer fra nogle få til flere dage (afhængigt af hvor meget vægt, du ønsker at tabe). I løbet af sin levetid, kan vi spiser kun tilladt produkter - herunder magert kød, pølser, æg, fisk, mejeriprodukter.

• Fase II (skiftende mellem) - fortsætter til det punkt, hvor vi opnår den tilsigtede vægt. Indebærer skiftevis ved hjælp af to menuer - fra den første fase, og den samme kost varierede acceptable grøntsager. Stadig forbudt mange produkter, såsom brød, slik eller alkohol.

• Fase III (konsolidering) - længden afhænger af pounds faldt: for hvert kg falder 10 dage. Menuen er varieret fra den tidligere fase af grøntsager beriget med en vis mængde af hele korn brød, pasta eller nogle frugt.

• Fase IV (stabilisering) - per definition den kan bruges i en menneskealder. Det er tilladt for de fleste produkter, bortset fra dem, der indeholder simple sukkerarter. Udover med en dag hver uge reglerne i chok fase.

 Pro og con

Som enhver populære kost og vægttab program så Dukan har sine tilhængere og modstandere. Tilhængere tout det som effekter, der ikke giver dem noget andet kost. Med sådanne strenge betingelser er det ikke svært at opnå synlige resultater, og at efter et par dages brug. Elskere af kost proteinprodukter også ros for, at det er meget varieret - der er ingen på forhånd aftalt kost, og tilladte produkter, der skal indtages i de mængder og kombinationer.

Ikke alle, dog erkendt protein i kosten eneste positive. Vi taler meget om de mulige bivirkninger af behandlingen, som især i de tidlige stadier er meget restriktiv og ikke give kroppen med de nødvendige mængder af kulhydrater og fedt. Til negative ændringer i kroppen, der kan opstå som et resultat af kost, kan nævnes: hormonelle forstyrrelser, forsuring af kroppen, lever og nyreskader eller vitaminmangel.

Den bedste løsning er at konsultere din læge, som vil fortælle os, om kosten er passende for vores krop. Den muntre for den smukke silhuet, fordi du ikke kan glemme alt om dit helbred, om hvilken meget sværere at tage sig af, i stedet for at drømme vægt.