Du er her: Sundhed på medaljen  »  Sund livsstil  »  Sådan beskytter du dig selv mod insektstik?

Sådan beskytter du dig selv mod insektstik?

Sund livsstil       
Sådan beskytter du dig selv mod insektstik?

Insektbid forårsage brændende fornemmelse, kløe og smerte. De kan også være en direkte årsag farligt for liv og sundhed anafylaktisk chok. Sådan beskytter du dig selv?

Hvordan man undgår brodden?

Myg, myrer, tæger, fluer, hvepse og bier effektivt kan uprzykrzyć udendørs aktiviteter. Deres bites forårsager erytem, brændende hud og ofte smerter. Derfor er det vigtigt at holde et par grundlæggende forholdsregler.

Særligt farlige er de hvepse og bier, fordi deres gift kan forårsage anafylaktisk chok. Derfor, i kontakt med disse insekter skal være yderst forsigtig. Først og fremmest, skal du ikke udføre pludselige bevægelser, som yderligere vil irritere insekt. Lyse farver (hvid, pink, orange, lys grøn) tiltrække insekter, så jorden bedre bære mørkere tøj.

Bedre Alfresco ingen på pladen af kager, is, sandwich, fordi det er på dem ofte sidde op hvepse og bier. En lignende regel gælder åbnede dåser af søde drikke og juice briller. Et andet princip, som bør følge, er ikke at bruge i forbindelse med parfume eller deodorant, fordi smag er sød lokkemad for insekter. Samtidig også tiltrækker insekter menneskelig sved.

For at undgå svier, er det bedre at undgå fugtige krat og højt græs. Særlig forsigtighed bør tages ud nær blomstrende træer og blomster. Ikke alle også erkende, at flyvende insekter ofte hele grupper. Så det er bedst at gå væk fra det sted, hvor en person blev bidt mindst 50 meter.

 

Hvordan at skræmme væk insekter?

De fleste insekter effektivt afskrække aroma af enebær, hvidløg, løg, sandeltræ. Effektiv er også mynte, persille, varmt peber, citron og vanille. Myggebalsam og aroma af geranium arbejde, så bør du plante blomster i kasser på terrassen eller i hjørnet af haven møbleret rekreation. Bedst beskytte huden ved hjælp af særlige præparater til rådighed på apoteket. Moderne betyder, at du kan sprøjte insekt hud og tøj. En række lægemidler er sikre for børn, selv fra den første måned af livet.