Du er her: Sundhed på medaljen  »  Sund livsstil  »  Løb - hvad giver os fordele?

Løb - hvad giver os fordele?

Sund livsstil       
Løb - hvad giver os fordele?

Løb er den billigste og nemmeste måde at holde sig i form og tabe sig. Vi har ikke nogen steder at gemme eller betale et abonnement. Lige god vilje og et par behagelige sko.

Det er en fremragende aerob øvelse, som ikke kun ilter kroppen, men også fremskynder puls og derved lette arbejdet for de hele kardiovaskulære system og åndedrætsorganerne. Som med enhver øvelse, så i dette vigtigste er to ting: regelmæssighed og måle kræfter på design. Det værste der kan ske for en nybegynder runner eller en person, der længe har haft kontakt med motion, er ønsket om "at udfordre" - for at bevise over for mig selv og andre, at du er i stand til at spille de unge optegnelser eller de studerende til at holde trit med venner. De fandt kroppen har brug for den forberedende periode, ikke blot før han vendte tilbage til fulde form, men selv før den egentlige træning. Ellers kan overdrevent overbelastet "Vi belønner" zakwasami, grebet af mismod, i værste fald komme til skade.

For at opnå nogen virkning er meget vigtig regelmæssighed. Lad os etablere os adskilte regime tre dage om ugen (f.eks tirsdag -. Torsdag - lørdag)., Hvor vi er i stand til at tilbringe cirka en halv time af fysisk aktivitet. Hver uge vil være mere udtalt forbedring i tilstanden, dybde vejrtrækning og velvære, og endorfiner frigives til sidst vil give vanedannende effekt af forgiftning og tilfredshed lavet planer. Fordi løb:

- Bringer resultater hurtigere end andre former for fysisk aktivitet,

- Ikke kræver forudgående uddannelse eller dyrt udstyr,

- Det kan dyrkes næsten overalt, når som helst,

- Udgivelser hormoner af lykke,

- Giver dig mulighed for at lytte til dine tanker og foretage interne dialog,

- Reducerer hjertefrekvens og blodtryk,

- Er den mest effektive anti-depressivt pille,

- Former kroppen,

- Øger ydeevne,

- Effektivt forbrænder fedt,

- Det giver en masse energi

- Forbedrer humør,

- Giver følelsen af, at du har alt.