Du er her: Sundhed på medaljen  »  Medicin  »  De bedste kosttilskud for muskel komponenter

De bedste kosttilskud for muskel komponenter

Medicin       
De bedste kosttilskud for muskel komponenter

Tilbyd at støtte forberedelserne til at bygge skulpturen er nu så stor, at selv mangeårige bodybuildere kan have et problem med det rigtige valg. Hvilken sammensætning skal følges?

Kosttilskud er en integreret del af livet for atleter og bodybuildere - give kroppen med vigtige næringsstoffer, bidrage til at slippe af med fedt og fremskynde udviklingen af muskler, som hjælper i mindre tid til at se resultaterne af det arbejde i gymnastiksalen og uddannelse. Valget af en egnet supplement er ikke så simpelt som det ser ud - skal dens sammensætning ikke blot at tilpasse sig den type sport praktiseres af os eller af motion, men også til det aktuelle vores sundhed. Derfor er det bedst at vælge en sikker præparater, der kun indeholder naturlige ingredienser.

I dag tager vi et nærmere kig på de to komponenter, som er værd at se i sammensætningen af kosttilskud for at øge muskel L-arginin og maca.

L-arginin

L-arginin er en aminosyre, der forekommer naturligt i kroppen, men med en utilstrækkelig kost kan være en mangelvare - og derfor er det værd at kigge efter en sikker doser (op til 6 g per dag) i kosttilskud. L-arginin forbedrer modstanden i organismen, øger dens effektivitet (så træning kan være mere effektiv), og er involveret i at komme af med overskydende ammoniak organ, som kan forhindre en række sygdomme i fysisk aktive mennesker. Endvidere stimulerer det produktionen af væksthormon og accelererer væksten af muskelvæv.

Uddrag af maca

Maca er en plante, der stammer fra Sydamerika. Det er en værdifuld kilde til protein, et antal aminosyrer, vitaminer og mineraler. Maca ekstrakt anvendes i formuleringerne ifølge tilførsel af energi, den forstærkende organ (herunder muskler) og fremskynde væksten af muskelmasse. Det hjælper også med at forebygge fysisk overbelastning, hvilket er særligt vigtigt for dem hårde træning og fra skader.