Du er her: Sundhed på medaljen  »  Medicin  »  Hvad de er, og hvad de er kosttilskud?

Hvad de er, og hvad de er kosttilskud?

Medicin       
Hvad de er, og hvad de er kosttilskud?

Overvægt og fedme er et meget almindeligt fænomen i mange tilfælde af ulykker og farlige for vores helbred, og endda liv. Der er stor interesse derfor en række kosttilskud, der blandt andet fremskynde fedtforbrænding, hvilket giver virkningen af vægttab.

Kosttilskud er præparater bestemt til konsum, som er beregnet til at supplere din daglige kost med vitaminer, mineraler eller andre stoffer, som f.eks slankende. Blandt de sidstnævnte kan skelnes appetitnedsættende midler, som har den egenskab hævelse forårsager en følelse af mæthed, såkaldte fedt brændere fremskynde stofskiftet, udrensning - handler vanddrivende og afførende - og fjerne oppustethed.

Kosttilskud, foruden vitaminer og mineraler indeholder også bioaktive stoffer, der fortrinsvis påvirker driften af kroppen, der er fastsat passende for deres anvendelse. Med hensyn til præparater befordrende for vægttab, omfatter oftest en eller flere af flere store og velkendte ingredienser. Disse omfatter bl.a., grøn te-ekstrakt, der indeholder catechiner, kraftigt reducere fedt nedbrydning i mave-tarmkanalen. Meget effektive til at reducere sult fiber, mens forsinke og reducere absorptionen af glucose og fedtsyrer. For nylig blevet populært Garcinia cambogia - eksotiske frugter fundet i Asien og Afrika, som indeholder store mængder af hydroxycitronsyre. Det påvirker leveren, som takket være ham indsamle mindre mængder af fedt og væsentligt fremskynder stofskiftet, hvilket får kroppen hurtigt brænder kalorier acceptere.

De fleste komponenter i kost piller

Det er umuligt at opregne alle de ingredienser, som producenterne placerer i " hjælpemidler vægttab." Med hensyn til effektiviteten af de forskellige produkter af denne type, der altid stemmer for og imod.

Marked slankende kosttilskud har en meget høj diversitet. Hvert nu opdaget et nyt stof, som takket være dens egenskaber, siges at bringe fremragende resultater slankende. De mest almindelige er stoffer af vegetabilsk oprindelse, der producerer lift, så lukker i små kapsler. Hvad er de mest populære ingredienser i kosttilskud? Før besvarelsen af dette spørgsmål, kan du ønsker at gruppere dem på grund af den måde, indvirkning på vores krop og reaktionerne, de fremkalder. Så finder vi her: kosttilskud for at fremskynde fedtforbrænding kosttilskud, der hæmmer optagelsen af sukker og fedt, reducere appetit kosttilskud, kosttilskud påfyldning og nivellering mave sult. I hver af disse grupper er der præparater, der kan hjælpe os med at tabe. Hvilke ingredienser anses for at være den mest effektive?

For det første er det værd at nævne hit i nyere tid, dvs. Garcinii Cambogii. Inkluderet i hydroxycitronsyre nedsætter absorptionen af kulhydrater, som fremmer forbrænding af resterende fedt.

Det andet også en meget vellykket del af kosttilskud acai bær. Dette anlæg er en fænomenal indvirkning på processen af stofskiftet. Ved at tage acai bær ekstrakt kan regne meget hurtigere fedtforbrænding og rense kroppen af toksiner dvælende i det.

Slankende kosttilskud indeholder ofte en chrom i sin sammensætning. Dette element påvirker kroppen på en sådan måde, som reducerer appetit. Det er ikke uden betydning, er regulering af blodsukkeret.

Meget populær også i sammensætningen af præparater til L-carnitin. Denne komponent er især anbefales til personer, der motionerer regelmæssigt, og deres uddannelse varer mere end en halv time. L-carnitin har dette selv, er det bedst brænde fedt under langvarig, øget fysisk aktivitet.