Du er her: Sundhed på medaljen  »  Sund livsstil  »  Svage og skøre negle - hvordan til at helbrede?

Svage og skøre negle - hvordan til at helbrede?

Sund livsstil       
Svage og skøre negle - hvordan til at helbrede?

Negle er stolthed enhver kvinde. Vi ønsker at være sund og præsenteret pænt, desværre, ofte som følge af forskellige faktorer svækker, rozdwajają og pause. Så vi forsøger at skjule dem under en farvet lak. Men der er bedre måder at stoppe dem ville skamme sig over.

Sund kost - sunde negle

Årsagerne til skrøbelighed og usunde udseende af neglen kan varieres. Nogle gange er det et spørgsmål om sygdom, og til tider våde hænder i vand med vaskemidler, for eksempel under operation. De fleste problemer med negle, men begynder på vores plade. Hvis du ikke forsyne kroppen med nok vitaminer og mineraler i kosten, påvirker ikke kun udseendet af negle, men også hår og hud, for ikke at nævne de videre konsekvenser.

Dårlig tilstand af neglene kan indikere en mangel på magnesium, jern, silicium, zink, svovl, samt vitamin A, B og E. Vi finder dem i grønne bladgrøntsager, nødder, æg, kvalitet olier høj, spirer, frø, fisk og skaldyr, fisk, ost eller wątróbce. Med grøntsager gør valg hovedsagelig salat, spinat, selleri, broccoli, gulerødder, rosenkål, peberfrugter, og bælgfrugter. Vi kan ikke undgå kartoflerne, og frugt ofte nå til avocado og bananer. 

Redning i kosmetyk

Kun når vi tager os af sundere menu, indføre hjælpemidler i form af kosmetik og skønhedsbehandlinger. Og i den forbindelse, men lad os tillid natur. En fremragende behandling for beskadigede negle og tør hud på hænderne er svømning i olie. En lille mængde af olivenolie med blot en blid varme op, og derefter lægges i blød i sine hænder. Neglene kan gnides endnu ricinusolie og E-vitamin kapsler. Disse tricks med held kan anvendes i hjemmet, men uden for det med dig altid lade smøring eller fugtgivende håndcreme.

Da lange negle ikke vil se sundt, lad os begrænse til et minimum brug af maling og rengøringsmidler. Sammensætningen af næringsstoffer kontrolleres for indhold af toluen og formaldehyd, og lad os slippe dem, hvor de er placeret. Hertil kommer, for alt arbejde i huset og haven antager beskyttelseshandsker.