Du er her: Sundhed på medaljen  »  Mad  »  Er salt virkelig okay?

Er salt virkelig okay?

Mad       
Er salt virkelig okay?

Hvid killer - så mange eksperter bestemmer tilbedt af millioner af mennesker salt. Som det er faktisk? Er salt virkelig så skadeligt og bør undgås helt?

I mange år insisterede på at finde, at saltet er yderst skadeligt, og forbruget af en stor mængde indflydelse på en masse af vores krop negativt. Først og fremmest blev det sagt at øge sandsynligheden for hjerteanfald eller problemer med blodcirkulationen og blodtryk. Alle disse antagelser bekræftes af undersøgelser, hvor saltet er defineret som en yderst skadelig.

Men virkeligheden er ikke så forfærdeligt og salt elskende behøver ikke helt at glemme alt om det. Det skal understreges, at saltet giver smag og hvis det indtages i en tankevækkende måde, i hvert fald ikke føre til store sundhedsmæssige problemer. Forskning og anbefalinger tilstand, der bør indtages til 5 g salt per dag. Dette er et tegn på, at det også bekræftes af Verdenssundhedsorganisationen.

Samlet set den store mængde salt for sikker på det vil virke negativt, især hos mennesker, der har problemer med pres. For raske mennesker, dens effekt er ikke så mærkbar, og produktet vil ikke være meget skadeligt. Men hvis dette er muligt, er det værd at salterstatning andre krydderier, såsom peber, paprika og urter, der har en meget bedre virkning på menneskers sundhed og godt du kan spise dem uden nogen restriktioner.