Du er her: Sundhed på medaljen  »  Medicin  »  Tinnitus - hvor kommer den fra?

Tinnitus - hvor kommer den fra?

Medicin       
Tinnitus - hvor kommer den fra?

Tinnitus forstyrrer normale funktion, forebygge resten og føre til nervøse spændinger. Hvordan man skal håndtere dem?

Tinnitus er ikke forårsaget af nogen lyde og påvirker ikke status hørelse. Det er et fænomen, der kun lyd, der høres af den pågældende person. Det gør en mand ikke er i stand til at slappe af, sove og arbejde. Mange mennesker ledsaget af angst, der kommer fra den tro, at støjen er begyndelsen på en alvorlig sygdom af hovedet - disse mennesker er tvunget til at bruge af psykofarmaka til at behandle angst.

 

Årsager

Næsten hver person oplever en periodisk ringen for ørerne, og er normalt midlertidig og ikke irriterende. Men når støjen begynder at opretholde længere en bekymring. Bag udseende støj kan svare alvorlige medicinske tilstande inden orglet af hørelse, for eksempel. Akustiske neurom eller aflejring af usædvanlige mellemøret knoglen, renale trompeter hjælpemidler samt kroniske suppurativ otitis media. Tinnitus opstår også som følge af det indre øre voks blokering eller fremmedlegeme. Der er også efter langvarig støj (maskiner, koncerter, etc.).

Tinnitus er også forårsaget af:

- hyperthyroidisme,

- lavt blodpropper,

- stofmisbrug,

- atherosklerose.

- alvorlig stress.

 

Behandling

Den nemmeste måde at behandling er tilvænning, eller vane. Den menneskelige hjerne er så plastisk, at det kan lære at ignorere tinnitus - som for eksempel indbyggerne af boet i en lufthavn eller togstation efter nogen tid at vænne sig til støj og normalt i stand til at falde i søvn.

Der er mange terapier, men der er en, der vil være effektive og passende for hver type af tinnitus. Læger anbefaler dog, at uanset hvilken type støj, stilhed undgået fordi så støjen bliver højere. Går til at sove vi sætter ved siden af ​​sengen blødt spille radio, som vil hjælpe os med at overdøve lyden i vores hoved.

Støjen maskering bruges også i bredbånd støj generatorer, som udsender den såkaldte. hvid støj, så stille, at det ikke er i stand til at overdøve andre lyde eller ikke kan høres af miljøet. Hvid støj "lærer" vores høreapparater centre vænne sig til de forstyrrende lyde. En person, der lider af tinnitus bærer en generator for 8 timer om dagen, ligesom et høreapparat. På tidspunktet for denne terapi er nødvendige lægebesøg. Der er ingen grund til at blive afskrækket, at vi ikke ser resultater med det samme - det første af dem synes først efter flere ugers behandling, men de er meget tilfredsstillende.

Tags: