Du er her: Sundhed på medaljen  »  Medicin  »  Hvad kan indikere dårlig blodcirkulation?

Hvad kan indikere dårlig blodcirkulation?

Medicin       
Hvad kan indikere dårlig blodcirkulation?

Den korrekte funktion af kroppen er mulig på grund af blodcirkulationen gennem et lukket system leverer blod næringsstoffer til alle celler i vores krop. Kredsløbslidelser kan føre til farlige sundhedsmæssige konsekvenser.

Den såkaldte svage eller dårligt blodomløb, er karakteristisk primært til de ældre, men også ganske ofte rammer de unge. De mest almindelige symptomer på dårlig blodcirkulation er kolde eller hævede fødder og hænder, følelsesløshed, åreknuder, for lavt eller for højt blodtryk, besvimelse, hovedpine, svimmelhed, hjertebanken, overdreven træthed, bleg og tør hud. Naturligvis kolde fødder eller hænder eller midlertidigt følelsesløshed i lemmerne behøver ikke at være det samme symptom på nogle alvorlige sygdom. Det kan faktisk være resultatet af midlertidig hypoxi dem fjernt fra styresystemet, som er hjertet, kropsdele, for eksempel på grund af manglende motion eller efterlades i længere tid i en position. Men hvis denne type symptomer gentages, og derudover kan vi ikke finde en rationel grund, at nødt til at gå til lægen.

En af de første foreslået at besvare spørgsmålet om årsagen til kredsløbsforstyrrelser er aterosklerose, som er en kronisk inflammatorisk proces, der involverer vasokonstriktion som følge af aflejring af cholesterol på væggene. I forbindelse med udviklingen af aterosklerotisk plak blod ikke kan flyde frit gennem blodkarrene. Fremmer udviklingen af atherosklerose fedme, mangel på motion, diabetes, hypertension, cigaretrygning. Som et resultat af atherosklerotiske læsioner i underekstremiteterne kan forårsage alvorlig sygdom og kronisk iskæmisk lem fører til trombose, for eksempel, eller endog nekrose. Dårlig cirkulation kan også skyldes problemer med skjoldbruskkirtlen, nyrer, være resultatet af anæmi og fejlernæring, eller problemer med ryggen.