Du er her: Sundhed på medaljen  »  Mad  »  4 højt kalorieindhold produkter, værd at spise

4 højt kalorieindhold produkter, værd at spise

Mad       
4 højt kalorieindhold produkter, værd at spise

Visse grupper af produkter, selv om de er meget kaloriefattige, bør medtages selv i en diæt. Faktisk de indeholder fedt, som har en stor indvirkning på vores sundhed og udseende.

1. Fedtet fisk

I lang tid offentligheden formanet til at spise store mængder af fisk. Fordi "fisk påvirker alt," slutter han adgangskode én gang populære sociale kampagne. Og federe jo bedre. Fisk skylder sit ry ikke kun smage, men frem for alt høj i gavnlige omega-3. Disse syrer er befordrende for forebyggelse af kardiovaskulære sygdomme og også bidrage til at styrke immunsystemet og behandling af inflammation. Fed fisk såsom makrel, laks, ål, sild, ørred og brisling, de har også en masse af vitamin A, D og E.
 

2. Olivenolie og rapsolie

Disse to produkter er de sundeste fedtstoffer til stegning fødevarer. Det anbefales at spise dem, men også de kolde, for eksempel, salater og snacks. Nævnes også falder på den omfattende brug af disse olier i kosmetik. Olivenolie er fuld af E-vitamin, hvorigennem vi kan nyde en smuk og sund hud. Det er derfor, så ofte vi bruger det i dit hjem spa. På samme måde kan vi bruge rapsolie, men det blot bør ikke mangle især i køkkenet. Det er kendetegnet ved en usædvanlig gavnligt for sundheden formatforhold af mættede fedtsyrer til umættede.


3. Nødder

Valnødder, hasselnødder, jordnødder, pinjekerner, mandler, pistacienødder, macadamia nødder eller cashewnødder - alle har en positiv effekt på det kardiovaskulære arbejde og er særligt rige på E-vitamin og B-vitaminer også Nødder er rige på umættede fedtsyrer, og også finde dem store mængder af magnesium, phosphor, jern og zink. Der er en værdifuld kilde til fiber, protein og folinsyre.


4. Avocado

Der er noget for amatører og frugt. Denne eksotiske delikatesse er virkelig kaloriefattige, men også meget sundt. Som allerede nævnt produkterne har en god fedtsyrer, folinsyre, og en stor mængde af kalium og lutein - en forbindelse, som i kosten bør tilstræbes især for dem med nedsat syn.