Du er her: Sundhed på medaljen  »  Medicin  »  Sådan behandler sinus?

Sådan behandler sinus?

Medicin       
Sådan behandler sinus?

Hvis den typiske løbende næse varer længere end et par dage, og er ledsaget af hovedpine, kan det betyde, at vi har at gøre med bihulebetændelse.

Gulf Air næseskillevæggen er forbundet til næsehulen. Deres opgave er at beskytte hjernen mod skader på princippet om stød og befugte luften indåndes gennem næsen. Under inflammation, blokerer sekretion producerede flodmundingen. Luften begynder at undertrykke væggen, som forårsager smerter i panden og bunden af ​​næsen, især om morgenen, eller når bøjning. Derudover, feber, manglende appetit og utilpashed, og udledning afstrømning kan medføre hoste. Grunden til dette er for det meste en viral eller bakteriel infektion. Det kan være resultatet af hyppige luftvejsinfektioner og huller i tænderne. Ofte påvirker mennesker med allergi, der lider af astma eller næseskillevæggen afvigelse.

I den indledende fase af sygdommen er det muligt at helbrede hendes hjem retsmidler. Det er også vigtigt at sikre, at patienten det rette miljø:

• begrænsende kontakt med urenheder, der skader slimhinden i næsen, såsom røg, støv, kemiske forbindelser,

• oprensning af klimaanlæg, hvor de kan Nestle bakterier,

• at acceptere store mængder af fluider, fordi hydratiseret slimhinde er mere modstandsdygtig over for angreb af mikroorganismer,

• opretholde høj fugtighed under anvendelse af en luftfugter eller våde håndklæder, spredes på radiatorer.
 

Hvis symptomerne fortsætter i mere end en uge, bør du kontakte din læge. Baseret på forskning og interviews med patienten vælger en passende behandling. I mere komplekse tilfælde kan kontrakt mikrobiologiske forsøg, endoskopi (undersøgelse af Sensor) eller computertomografi eller udforske allergi hudprøver. Derefter træffes afgørelse om administration af antibiotika, og hvis deres ineffektivitet anbefales endoskopisk kirurgi i næse og bihuler (naturlig forlængelse at undslippe gennem viewport), septoplasty eller korrektion af næseskillevæggen eller polypektomi - fjernelse af nasale og sinus polypper, blokere deres åbenhed. Lidelser, der er forbundet med fag bør ikke undervurderes, da det kan føre til mange komplikationer, herunder meningitis og hjerne byld.