Du er her: Sundhed på medaljen  »  Psykologi  »  Symptomer og behandling af neurose

Symptomer og behandling af neurose

Psykologi       
Symptomer og behandling af neurose

Udtrykket "angst" henviser til flere forskellige lidelser i psykiske lidelser. Afhængigt af hvilken type af neurose, kan dens symptomer variere meget fra hinanden.

Vegetativ neurose er en lidelse, der hidrører fra at være i konstant tilstand af stress, nervøse spændinger. Som et resultat, indre organer, mest almindeligt maven, begynder de at fungere korrekt. Patienten føler hyppige mavebesvær, kan sår forekomme. Dysfunktion kan også observeres kardiovaskulær - kan opstå, for eksempel hypertension, palpitationer, etc.

En anden hyppigt forekommende variant af obsessiv neurose er neurastenisk. Dens symptomer er den hyppigste træthed og depression, eller omvendt - overdreven agitation, vrede, angst. Disse symptomer er stærkest om morgenen, og i løbet af timer, bør lempes.

Angst Disorder påvirker folk, der ikke kan klare dårlige følelser, for at skjule dem i dybet af hinanden i lang tid. Som følge heraf er i psyken af patientens irrationel frygt begyndt at dukke op, hvilket er det vigtigste symptom på denne type neurose. Frygten kan dække forskellige aspekter af livet. Hyppige fobier omfatter højdeskræk, frygt for katastrofer, sygdomme, etc.

Den hyppige lidelse hos mennesker med nervøse lidelser er også OCD. Det indebærer obsessiv udøver nogen funktion, såsom at vaske dine hænder hele tiden, pedantiske pleje af ordren, en gentagelse af en og samme handling, etc.

Der er flere andre typer af neuroser, for hver af dem, anbefales det at tage behandlingen. At opgive sygdommen kan væsentligt forringe livskvaliteten. Behandlingen indebærer anvendelse af neurose psykoterapi og til at modtage tilstrækkelige lægemidler. Det endelige valg af behandling afhænger af den enkelte sag.