Du er her: Sundhed på medaljen  »  Mad  »  Produkter "light": Fakta og myter

Produkter "light": Fakta og myter

Mad       
Produkter

Husholdningsmaskiner, yoghurt, slik, saucer, drikkevarer og endda pølse eller øl - alle disse produkter er tilgængelige i en lys udgave. Og næsten alle, der nogensinde har ønsket at tabe sig, placeres håb i dette forhold. Desværre kost baseret på maden lys normalt viser sig at være håbløs.

Hvorfor "lette" hellige triumfer i sin tid? Fordi det skulle være frelse for alle, der på trods af at være overvægtig ikke gå på en diæt, fordi de er meget bange for at opgive deres livretter. "Light" løse dette problem - gav dem de samme, elskede produkter, men lav i sukker eller fedt. Det kan være noget smukt for mennesker, hvis liv er en konstant kamp med overvægt og efterfølgende opgivelse af kostvaner? Tilsyneladende ikke. Produkter "light" viste sig at være en fælde. Eller hvad, hvad gør vi hører, er sandt?


1. De lette produkter smage den samme som deres klassiske modstykker

Fakta. Det er bare blevet opfundet. Folk slankende, sammen med løftet om at tabe sig, få et produkt, der smager præcis som deres opfedning original - sød chokolade bar, mayonnaise eller drikke.


2. Produkterne er sundere lys

Myte. For det første at de fødevarer, der holdt disse smag, er du nødt til at foretage nogle udskiftninger. Jeg tror, ​​vi kan ikke forestille mig en candy bar, der ikke ville være sød? I stedet for sukker tilsættes så en anden sødemiddel, har ingen kalorier. I de fleste lette produkter er aspartam - en skadelig forhold, der bidrager til skabelsen af ​​mange lidelser og udvikling af sygdom. Det andet er det også farligt at spise fedt-fri mad. Fedt er vi nødt til at rette og sunde funktion. Hvem er det for meget, bør gå til en ernæringsekspert.


3. Produkter light har færre kalorier

Myte. Nogle gange kan der være endnu mere end den oprindelige version. Fødevareproducenter bruger smuthuller og efterskrift "light" sted, hvor det ikke skal være. For eksempel kan yoghurt med reduceret fedtindhold indeholder for det to gange mere sukker.


4. Produkter af lys kan spises i enhver mængde

Myte. Selv om let mayonnaise har faktisk færre kalorier end sædvanligt, og så er produktet af kalorier.


5. Produkter lys til at hjælpe med at tabe

Myte. Selvom afsnittet ikke indeholder sukker, men sødestoffer, oftest, og så har nok fedt og kalorier til at indlede en helt modsatte effekt - vægtøgning.


6. Produkt, lys bør ikke spise børn

Fakta. Let mad er fyldt med mange skadelige ingredienser og " fyldning ", der er nødt til at give det den rette konsistens og smag. Disse omfatter bl.a., sagde aspartam, som hurtigt kan give hovedpine, diarré og dyspepsi. En sådan indsats er særligt udsatte børn, men også gravide og ammende kvinder, folk med allergi, mennesker med følsom mave og ældre.