Du er her: Sundhed på medaljen  »  Sund livsstil  »  Manuka Ekstra: slut med tør hud!

Manuka Ekstra: slut med tør hud!

Sund livsstil       
Manuka Ekstra: slut med tør hud!

Tør hud er et problem, som mange mennesker står over for. Det hyppigst forekommende i vinteren, men kan også være forårsaget af detergenter, hårdt vand eller hudsygdomme. Hvordan skal man behandle med tør hud?

Menneskehud er meget sart, og det er stadig udsat for mange eksterne faktorer, der svækker den. Fedtstoffet beskyttende kappe af huden forsvinder efter hver vask, og skal genopbygges, indtil et par timer. På den anden side, et stort antal svedkirtler gør huden meget hurtigt blive dehydreret. Tilstanden af ​​vores hud er også afhængig af årstiderne. Om vinteren, når huden udsættes for den kolde luft bliver tør og rød. I sommeren det udsættes for sollys, hvilket svækker det og forårsage hurtigere aldring.

Hvordan du beskytter din hud? Med sin innovative cream Manuka Extra! Manuka extra reducere skader på huden, fugter det accelererer healing, lindrer kløe, svie og smerter i huden, og vigtigst - styrker alle sine lag. Manuka extra skylder sine gavnlige virkninger af aktive ingredienser, der indgår i produktet.

Manuka honning er en kilde Methylgyloxal som har bemærkelsesværdige anti-bakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber. Takket være den bivoks har også anti-inflammatorisk, anti-allergiske, anti-oxidant. Manuka honning er produceret af støv manuka busk, som vokser kun i områder i Australien og New Zealand.

Morgenfrue ekstrakt dybt regenererer huden og genopretter sin blødhed og komfort, og beskytter den mod rynker. Det forhindrer overdreven vand fordampning. Det skiller sig ud handling astringerende, anti-inflammatoriske og bakteriostatisk.

D-panthenol, eller provitamin B5, det stimulerer regenerering af hud, fremskynder heling og beroliger irritation. Det er meget godt absorberes af huden, er det kendetegnet ved en unik fugtgivende effekt. Netop lindrer solskoldning og kløe i forbindelse med hudproblemer.

Regelmæssig brug af Manuka Extra creme vil gøre din hud bliver blød, fugtet, og vigtigst - resistent over for negative faktorer for hende.