Du er her: Sundhed på medaljen  »  Mad  »  Hvordan man kan sænke kolesterol?

Hvordan man kan sænke kolesterol?

Mad       
Hvordan man kan sænke kolesterol?

En sund krop producerer såkaldte endogene kolesterol nødvendig for den korrekte funktion af beløbene. Alt, hvad vi leverer det i overskud, den såkaldte dårlige kolesterol eksogen, hvilket er årsag til mange alvorlige sygdomme - især hjerte og kredsløbssygdomme.

Engang, når de spiser kød spises ikke så ofte, højt kolesteroltal, ikke var et fælles problem, som det er nu - i dag finder vi dette fænomen, selv hos børn. Den hurtigste og mest effektive, men alligevel naturlig metode til at komme af med skadelige ballast, bortfald af alt det, som forårsager en stigning i kolesteroltallet, eller fødevarer af animalsk oprindelse, kød, æg, animalsk fedt, indmad, mejeriprodukter. En del af ernæringseksperter mener, at den korrekte kost består i fuldstændig fjernelse af kosten, herunder fisk, fordi indholdet af kolesterol i hver kød og dermed også fisken i det væsentlige er den samme. Andre, mindre radikale, foreslår at bytte rødt kød eller svinekød til fisk eller fjerkræ. Under alle omstændigheder er afgørende i dette tilfælde en ændring af kost.

Grundlaget for den nye kost bør blive frugter og grøntsager, eller fødevarer rige på fiber. Signifikant kan også være vægttab, og derfor spise færre kalorier end før. Det er vigtigt, samtidig fysisk aktivitet, i nogen form - lige til at bevæge sig mere. Endelig naturligvis bør ophøre stoffer - særligt ramt af rygning - og hvordan man undgår overskydende stress brand.

Alle disse metoder sammen skal have et positivt udfald. Men hvis du har problemer med kolesterol genetisk eller meget avanceret karakter, er du nødt til at henvende sig til lægemidler.