Du er her: Sundhed på medaljen  »  Medicin  »  Angina: årsager, symptomer, behandling

Angina: årsager, symptomer, behandling

Medicin       
Angina: årsager, symptomer, behandling

Det er en bakteriel sygdom, der vokser ganske hurtigt. Selv om der i sig selv er ikke farligt, kan det føre til mange komplikationer - for under ingen omstændigheder bør ikke undervurderes.

Årsager

Smitte sker gennem dråber: gennem kontakt med de bakterier, der udskilles af en syg person under hoste eller nysen, men også gennem udveksling af dagligdags genstande. Det sker også, at mikroorganismerne ophobes i nogen tid på mandlerne, aktivering i gunstige betingelser (f.eks svaghed eller overophedning af kroppen -. Det værd at nævne på dette punkt, at halsbetændelse langt mere tilbøjelige til at udvikle sig i sommeren).

Symptomer

Det første symptom på sygdommen er en betydelig stigning i legemstemperaturen - op til 40 grader. Der er kulderystelser, hovedpine og hals, svær synke og udstråle til ørerne. De ledsages af forstørrede mandler og rødme, som i tilfælde af purulent tonsillitis sammenfaldende hvid belægning. Patienten føler sløv, ingen appetit, kan føle kvalme og åndedrætsbesvær. Disse symptomer normalt sidste 7 til 10 dage.

Behandling

I kampen mod bakterier, der forårsager halsbetændelse antibiotikabehandling er det nødvendigt - er ordineret passende foranstaltninger efter diagnosticering af sygdommen af ​​en læge. De er som regel penicillin. Desuden er adjuvanser anvendes: lægemidler, der indeholder paracetamol, beroligende ondt i halsen og munden desinfektionsmidler. Behandlingen kan bistås af naturlige metoder til behandling infusioner af kamille eller salvie, og i tilfælde af forstørrede, smertefulde lymfeknuder - varm komprimerer hals. Selvom sygdommen ikke håndhæver liggende i sengen, du bedre tilbringe de første par dage, når kroppen er mest svækket. Du skal forbruge på dette tidspunkt, er lette retter, der ikke irriterer halsen (f.eks blandet suppe med masser af grøntsager) Interessant, drikke kolde drikke og spise is ikke er forbudt - tværtimod, det temperament svælget og lindre smerter.

Komplikationer

Husk, at ubehandlet halsbetændelse føre til alvorlige konsekvenser. Hvis der er ingen eller ukorrekt behandling kan udvikle betændelse i lymfeknuder eller mellemøret omkring tonsiller meget farligt absces, inflammation af huden, nyrer og leddene. Af denne grund er det nødvendigt, så hurtigt som muligt diagnose og starte behandling.