Du er her: Sundhed på medaljen  »  Medicin  »  Drivelan Ultra: øg dit potentiale i sengen til maksimum

Drivelan Ultra: øg dit potentiale i sengen til maksimum

Medicin       
Drivelan Ultra: øg dit potentiale i sengen til maksimum

Sex er den del af vores liv, som først og fremmest skal være kilde til fornøjelse – det skal ikke være en yderligere faktor, der ødelægger vores humør eller øger vores stressniveau. Hvad skal man dog gøre, hvis man ikke kan klare skærene?

Potensproblemer er en lidelse, som rammer millioner af mænd i hele verden. På trods af det nægter størstedelen af mænd at bede om hjælp og prøver at forklare problemerne med midlertidige problemer med konditionen eller giver partneren skylden. Hvis man ikke vil indse, at man har et problem, fører det kun til, at problemet bliver større, og det ender med meget lavere selvværd, og som resultat – stopper man sit sexliv. Hvorfor skulle man dog fratage sig selv så vigtig en del af mellemmenneskelige kontakter, hvis løsningen er så tæt på?


Årsager til potensproblemer

Der er mange faktorer, der kan være ansvarlige for problemer med sexlivet. Derfor skal man kigge nærmere på hvert enkelt tilfælde. I den moderne verden, hvor vi hele tiden har travlt, er stress og forkert livsstil en af de hyppigste årsager til mislykket sexliv. For mange arbejdsopgaver; utilfredshed med resultater; følelsen, at man ikke forfølger sine ambitioner – det er kun nogle af de psykologiske faktorer, der har en enorm indflydelse på atmosfæren i sengen. Det er også vores dårlige vaner, som det er svært at droppe, der udgør et stort problem – rygning, regelmæssigt alkoholindtag, usund kost rig på sukkerarter og fedt eller mangel på motion – alt det kan føre til, at lemmet bliver mindre aktivt i sengen. Det er også et lavt testosteronniveau (knyttet til alderen eller hormonale forstyrrelser) samt kroniske sygdomme såsom sukkersyge og neurologiske sygdomme, der er potensens store fjende. Disse sygdomme kræver dog behandlingen hos specialister.


 

Drivelan Ultra: pålidelig metode mod potensproblemer

Alle de årsager til mindsket potens, som ikke er knyttet til sygdomme, kan fjernes ved at anvende det rigtige kosttilskud til potens: Drivelan Ultra. Det er et ultramoderne præparat, som øjeblikkeligt fjerner alle rejsningsproblemer, og derudover er det med til at øge fertiliteten. Det er kun naturlige ingredienser, der er ansvarlige for dets effektivitet og sikkerhed ved brug: L-arginin (forbedrer blodomløbet, som resulterer i bedre blodtilførsel til lemmet og markant stærkere rejsninger), maca-ekstrakt (øger libido), Tribulus terrestris (stimulerer hypofysen til større produktion af testosteron), ekstrakt fra granatæble (forbedrer sædkvaliteten) og fyrrepollen (kilde til store mængder mandlige kønshormoner).


Det har aldrig været så nemt at genvinde sin gamle kondition - bestil kosttilskuddet Drivelan Ultra og mind din partner om, hvad det betyder ikke at sove hele natten!