Du er her: Sundhed på medaljen  »  Sund livsstil  »  Gennemprøvet og sikre måder at få tænder

Gennemprøvet og sikre måder at få tænder

Sund livsstil       
Gennemprøvet og sikre måder at få tænder

De fleste spædbørn tåler hård begyndervanskeligheder. Mælketænder udbrud er ledsaget af smerte, kløe og betændelse i tandkødet, samt feber, søvnbesvær og manglende appetit. Hvordan til at afhjælpe lidelserne for vores toddler?

Den første nye tænderne vil sandsynligvis være lavere. Der vil være mellem 6 og 10 måneders alderen. Som en anden øvre dem vokse, som vi vil se de næste to måneder. I løbet af de næste par skiller sig ud som de øvre og nedre hjørnetænder og fire. Mellem 2 og 3 år, i munden barn ser vi fredage, som vil have de sidste mælketænder. Selvfølgelig er dette kun en ordning, som ikke bør tages for givet. Det kan være, at den første af vores barn vil ikke lavere, men toppen dem, eller endda to.
 

Desværre vil ud over de øvre og nedre par, hvor udbruddet er helt tåleligt, outgrowing de resterende tænder gøres barnet smerter. For de få måneder må vi væbne sig med de metoder, hvorved det kan afhjælpe en lille smule.

Den enkleste og mest overkommelige måde at lindre barn er massere din fingerspids. De fleste børn som proceduren, der består af udfører små cirkler inden og forstørrede ømme gummer. Fingeren kan ombryde vatpind og lægges i afkølede kogte vand eller koldere urter såsom kamille. Salget er også silikone pensel påføres finger bruges til massage.

En anden simpel og effektiv måde at smertefulde begyndervanskeligheder er fodring baby kølede frugter og grøntsager. Kolde gulerod og sættes i fryseren i et stykke tid et stykke æble eller banan at hjælpe med at løse to problemer på én gang - mindske smerter og levere barnet af næringsstoffer. Nå for frugt og grøntsager, især når begyndervanskeligheder barn, fordi hans appetit og ikke spise måltider udarbejdet af os.
 

Et alternativ til kølet frugt chews er specielle. Forældre ofte nå for dem i første omgang, og behandle naturlige produkter som supplement og sort til din baby. Det er værd at prøve begge metoder og afgøre, hvilke af dem mere til smag af vores barnet. Kig efter tygger udstyret med en kølende gel eller almindeligt vand, som før servering, placere i køleskabet eller fryseren. Producenter af denne type tilbehør designet i forskellige retninger og skabe tygger med en struktureret overflade, der blidt massage tandkødet og faner til at anvende gelen lindre smerte. Chews valget er ganske store, og de enkelte modeller er tilpasset de efterfølgende begyndervanskeligheder.