Du er her: Sundhed på medaljen  »  Sund livsstil  »  Perle Bleue Creme: farvel rynker, sige goddag til en ung teint!

Perle Bleue Creme: farvel rynker, sige goddag til en ung teint!

Sund livsstil       
Perle Bleue Creme: farvel rynker, sige goddag til en ung teint!

Leder du efter et produkt, der vil autorisere og fugter din hud og udglatte rynker lang sigt? Træt af præparater, der ikke opfylder producentens løfter? Prøv det nye marked kosmetiske: cremen Perle Bleue, baseret på naturlige aktive ingredienser.

Universel betjening

Eksperter, der arbejdede på Perle Bleue, styret af den grundlæggende forudsætning: at skabe en sådan formel af cremen, som vil reagere på alle de behov, moden hud. Resultatet er en alsidig præparat, som det både mod ældning og pleje. Førstnævnte omfatter ikke kun udglatte rynker eller hud stretch, men også beskyttelse mod slap tilstand og tilpasning af konturerne af ansigtet. Med hensyn til skønhed fløde dybt fugter og nærer huden, lindrer irritation og hud tilføjer glans. Takket være tilstedeværelsen af vitaminer og mineraler, har regenerative og anti-oxidant, genopbygge det beskyttende lag af huden. Mere end et dusin funktioner i en creme? Med Perle Bleue muligt!

 

Naturlige sammensætning

Opskrift creme var baseret på de nyeste opdagelser inden for kosmetologi. Præparatet kom stoffer, laboratorie testet for egenskaber mod ældning. Der er primært økologiske naturlige ingredienser og planteekstrakter med dokumenteret ernæringsmæssig. Takket være behandling med Perle Bleue sikrer både langvarige effekter og fuld sikkerhed. Denne innovative kompleks af foryngende kan bruges til alle typer af hud - også allergisk.

 

 

For hvem?

På grund af egenskaberne af opstrammende og anti-rynke creme anbefales primært til folk i moden alder. Dette betyder ikke, at det ikke også kan bruges af yngre mennesker, som led i forebyggelse eller behandling mod ældning, eller regenererende behandling. Lad os huske, at produktionen af kollagen i huden begynder at falde allerede ca 25 år -. Så også de forekommer i de ændringer, der fører til en gradvis sagging og rynker. Ønsker du at forsinke denne proces? Begynd at bruge Perle Bleue nu! Cremen velegnet som et kosmetisk for dagen og natten, samt make-up base. Nærende effekt du bliver set efter første brug, og efter en måned, vil din hud genvinde fasthed og sundt udseende!

Tags: