Du er her: Sundhed på medaljen  »  Sund livsstil  »  Kropssammensætning analyse - hjælper dig med at tabe og holde sig i form

Kropssammensætning analyse - hjælper dig med at tabe og holde sig i form

Sund livsstil       
Kropssammensætning analyse - hjælper dig med at tabe og holde sig i form

Numre, der vises på en traditionel vægt ikke fortælle os alt om vores tilstand. Derfor, i stedet for hver dag fantatiske vejer os gøre mere kropssammensætning analyse.

Hvad er studiet af sammensætningen af kroppen?

To personer af samme højde og med en meget lignende krop struktur, ikke nødvendigvis vejer det samme. Jeg sandsynligvis ikke vejer. Man består af forskellige stoffer og for hvert bogstav i deres proportioner er noget anderledes. Det hele afhænger af køn, alder, fysisk tilstand, type aktivitet praktiseres, livsstil og kost løb. For eksempel, aktiv person, der tager sig af figuren og anvende en kost kan veje mere end en som bodybuilding, der ikke dyrker sport, og der er ingen fast menu. Det betyder ikke, at vi er nødt til at veje mindre stop-bevægelse og spise tilfældigt. Men snarere, at der ikke ser på hinanden gennem prisme kg og BMI, hvilket i de fleste tilfælde ikke er så pålidelig som vi tror. For at opnå større nøjagtighed ved bestemmelse af strukturen af kroppen og dens tilstand, vi udviklet en test kaldes en analyse af kropssammensætning.

Kropssammensætning analyse vil gennemføre på noget kostvejledning, og i nogle sportsklubber. Eller næsten overalt, hvor der er adgang til en professionel analysator. Denne enhed giver dig mulighed for at bestemme, i hvilket omfang vi er lavet af fedtvæv, og hvilken procentdel er i vores muskelmassen, eller muskel, vand og knogler. En sådan sondring er mulig ved hjælp af elektriske impulser - under prøven er spændt fast til elektroderne, der producerer en strøm af lav intensitet. Den nuværende let passerer gennem lean masse ved kontakt med fedtvæv møder betydelig modstand (fedt har lidt vand, pulserne passerer gennem det med besvær). Således er denne metode kaldet BIA (bioimpedans).

Fedme skjult

Forskning bioimpedans metode giver os mulighed for at analysere den såkaldte. "Fedme skjult." Dette er en tilstand, hvor kroppen indeholder for meget fedt, men vi har den rette BMI. Så kan vi være tilfredse med deres vægt, helt uvidende om, at vi risikerer type II diabetes, åreforkalkning, overdreven fatness indre organer, hypertension etc. Ved at studere sammensætningen af kroppen, lærer vi så meget fedt bør slippe af med henblik på at forbedre tilstanden organ. Det vil hjælpe os til at sammensætte en ordentlig kost og vælge den form for motion, at andelen af fedt i forhold til muskler positivt ændret.

BIA Professionelle analysatorer giver dig mulighed for at bestemme mængden af fedt i bestemte områder af kroppen. De fortæller os også om indholdet i kroppen af vand, og endda mineraler. Analyseresultatet er grundlaget for dette præcist at beregne PPM eller basale stofskifte. På grundlag af en ernæringsekspert hedder det maksimale antal kalorier per dag, har vi en forsyning til at tabe. For fysisk aktive mennesker, med et tilfredsstillende resultat, det beregner en total stofskifte, som er den mængde kalorier, der er nødvendige og tilstrækkelige til at opretholde den nuværende tilstand.

Før testen

Forskning BIA metoden er smertefri og helt komfortable, men før udførelse bør være at tomme, vente i to timer efter sidste måltid, ikke udøver og ikke forbruge væsker. Før vi træder ind i analysatoren, er vi nødt til at slippe af smykker og tilbehør, og den størst mulige del af tøjet. Hos kvinder under menstruation resultatet af analysen kan ikke være pålidelige, fordi det ikke er værd derefter foretage målingen. Undersøgelsen er tilgængelig for gravide kvinder.