Du er her: Sundhed på medaljen  »  Mad  »  Kakao, kaffeerstatning

Kakao, kaffeerstatning

Mad       
Kakao, kaffeerstatning

Det plejede at være forbundet med en åben bog og aftenhygge på sofaen. Hans sæson er sene efterår eller svær vinter, en tid, hvor det blotte syn vinduesrammen tager koldt og afskrækker forlader hjemmet. Svungne kop strejf af damp er nyttigt, hvis specifik charme hver gang udløber.

Der er nogle fødevarer, der ikke har brug for reklame. En af dem er uden tvivl den kakao delikatesse ikke kun sympatiserede med Bunny Bunny flere år søpindsvin, men også mange voksne, som over en kop kaffe usundt forelægger undertiden blot chocolatl, at bruge et ord taget fra sproget i den gamle aztekerne. Cocoa giver kroppen mange værdifulde vitaminer såsom magnesium, chrom, jern, mangan og zink. Derfor er vi indarbejde dem i din daglige kost.

Hvordan dannes?

Opfylder magt fantasi, så lad os for et øjeblik i det varme klima i Central- og Sydamerika, hvor de maleriske flora skabt ikke kun af palmer, banan træer eller Philodendron, men også - og cacao. At forestille sig den gennemsnitlige kakao, behøver vi ikke for meget pres fakulteter. Han minder da mange almindelige træer i Europa, hvis du abstrahere fra nogle få detaljer. Dens adskilthed bestemmer de karakteristiske spindel-formede blade, den gule farve af blomsterne og ovale frugt med en længde på 20-30 cm. Midt i alt dette er frugten af snesevis af frø gennemblødt duftende, hvide slim. Disse er blot frøene går til fabrikkerne, som derefter tørres, brændt, sorteret efter type og efterfølgende Ground. Fra den resulterende opslæmning efter slibning synovial isoleret ekstruderet kakaopulver og kakaosmør. Både ene som den anden går i farverige emballage og etiketter forseglede krukker på hylderne i købmandsforretninger.

Lidt historie

Historien om denne fine drik går tilbage til meget fjernt. Han nåde ceremonier og religiøse festivaler i de gamle mayaer og aztekerne. Takket være sine stimulerende egenskaber, medlemmer dans flyttede spille op og malet i øjnene af ecstasy tog på levende nuance. Kakaobønner, der blev bygget ved siden af den cirkulerende valuta monetære og andre omsættelige varer var værdifulde betalingsmidler.

Europæerne skylder mulighed for at smage kakao Columbus, der fandt plads nok om bord til at transportere kakaobønner med en mystisk, hidtil ukendte lander på hjemmet kontinent. Spanierne var de første udviklet en smag for den nye sjældenhed. Beboere i andre europæiske lande kun i det syttende århundrede. Fulgt deres eksempel og banede vejen for den drik mørk brun verdensberømt.

Hvorfor drikke kakao?

Kakao har en positiv effekt på koncentration, mindsker stress og forbedrer humør. Det indeholder antioxidanter, som beskytter kroppen mod vira, hudsygdomme og tumorbyrde. Det hjælper også maven og tarmene. Det er en meget godt middel til at modvirke træthed, bestående af dens næringsværdi indeholder to alkaloider stimulerende: theobromin og koffein. Måske er det derfor så ivrig efter at nå til ikke i aften?