Du er her: Sundhed på medaljen  »  Mad  »  Kost værdig blodtype. Rådgivning

Kost værdig blodtype. Rådgivning

Mad       
Kost værdig blodtype. Rådgivning

Blandt opskrifter på slanke og trivsel, en sensation gør i de senere år, der fremmes af mange ernæringseksperter kost i overensstemmelse med blod. Det er at sikre sundhed, levetid og vitalitet ved at opretholde harmoni mellem arvelig disposition og livsstil.

Har længe været accepteret af videnskaben opdeling i fire overordnede blodtyper er vigtigt at udvikle et særskilt kost for hver gruppe - gruppe 0, A, B, AB. Skaberne af denne teori er i virkeligheden af den opfattelse, at blodtype er kodet mest hensigtsmæssigt for enhver menneskelig kost, sikrer ikke blot sundhed og langt liv, men det giver også en slank figur, uden yderligere vægttab. Men da hverken effektiv eller gyldigheden af denne metode er ikke blevet officielt bekræftet af videnskaben, skal først konsultere en læge eller ernæringsekspert til at fjerne visse fødevarer uden at påvirke negativt på vores helbred.

Den ældste og mest primitive blodtype 0 kaldes i kosten gruppe jæger. Grundlaget for menuen er i denne gruppe af animalsk protein, og så alle kød og fisk og skaldyr. Mens jægerne ikke kan tåle mælk og mejeriprodukter og mel produkter og al korn. Mennesker med blodtype A er landmænd, i modsætning til hyrderne, hvis kost er baseret på sin side næsten udelukkende på vegetabilske produkter. Kød forventes ikke her overhovedet, kun nogle arter af fisk. Gruppe B nomader, der efter deres praprzodkach arvet evnen til at absorbere både den gode størstedelen af animalske produkter og planter. Kost for denne gruppe er derfor den mest afbalancerede. Group AB, den yngste af blodtype benævnes Enigma, var på grund af skæringspunktet af genetiske egenskaber specifikke for A og B, som gør det umuligt at utvetydigt karakterisere hende. Det er imidlertid kendt, at selv om det er programmeret til at spise kød, er det bedst ikke at blive fordøjet, bør derfor begrænse dens indtagelse.